AKTUELNO

Ogorčena na nju!

U toku je debata o izdaji radi višeg cilja, a Maja Marinković dobila je reč kako bi progovorila o odnosu Stanislava Krofaka i Mione Jovanović.

Majo ko je tu koga izdao? Čula si priču Mione i Stanislava - rekao je Đeodvić.,

Foto: TV Pink Printscreen

Stanislav mi je jasan, ne menja priču. Nikada preo nekih stvari ne bi prešao, Miona je izdala Stanislava, on je rekao da ne smatra da ga je prevarila, ali ja smatram da on misli na izdaju kao čoveka. To je kao da mi izađemo i treba Sneža da zna šta mi pričamo. Mene da pitaš za nešto što se javno ne zna - rekla je Maja.
Da li je Ša čuvar tvojih tajna? - upitao je Đedović.
On nikad nije bio dru*ara, to je nešto iz mojih ljubavnih odnosa. Ša i ja imamo odnos drugarski, ja se sa Ša nisam doatako u životu. Ja nikada ne bih mogla da imam nešto sa nim. Ja i Miona smo bile drugarice, to je prošlo. Mene to ne zanima, ali ja takve ljude ne volim. Ja u tebe moram da imam poverenja, ja tu osobinu najviše mrzim. Drugo je kada su ovde u ljubavnim odnosima - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel Miona toliko neodoljiva da ste joj svi oprostili izdaju? - upitao je Đedović.
Ja nikda nisam oprostila, mislim da će izdati Ša. Ona njega izdaje iz dana u dan, smatram da je poštovanje na minimalnom nivou. Meni njene reakcije sve govore, pitala sam ja njega na garnituri da li bi se pomirio, on je meni rekao šta ti pričaš - rekla je Maja.
Ja sam rekao svoje i iza toga stojim - rekao je Stanislav.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.