AKTUELNO

Strasti se uzburkuju!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ona je spremna da rasčivija sve odnose u Beloj kući kao i da pogleda snimke koje do sada nisu videli. Miona Jovanović smatra da će se Stanislavu vratiti sve kao bumerang. Nenad Aleksić Ša ne može da prihvati kao opciju odlazak Mione i Stanislava na rajsko ostrvo.

Jel ona tebi rekla da će da ti se osveti za sve? -pitala je voditeljka.
Nije mi ni na kraju pameti to bilo uopšte, niti da ona želi da mi se sveti. Sad sam se već prilagodio Majinoj rutini, ovo je dodatak treningu.
Dala si mu neku naznaku da te je itekako pogodilo to što je radio?
Sve što sam rekla to je tako, ja neću ništa da uradim ali vratiće ti se to kad tad, jer uvek se sve u životu vrati nekome ko radi loše stvari. Jeste me zabolelo ali nemam želju da razmišljam o njemu. Prosto je došlo do toga spontano. Nikad nisam pomislila neka pati, to što sam mu pričala se i obistinilo -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad se neko igra sa nečijim emocijama svakome se vrati, to je tako generalno u životu. Koga više boli uvo za to, smučilo mi se sve. Ja više ne znam ni kako se zovem a kamoli da li petljaju nešto. Najnejasnije mi je šta ona ima da priča o bivšem. To pobija sve ono da mogu da utičem na Mionu, jer će ona uvek da uradi po svom -rekao je Ša.
Nije mi jasno da je čovek došao ovde i da mu je samo Ša problem. Normalna stvar je da treba da ide na rajsko ostrvo -rekao je Mića.
To je bolesno, što ne pošalju Anitu i Matoru nego baš njih -rekao je Ša.
Zato što se između njih ne vidi ništa -rekao je Mića.
Ako odu na rajsko ja ću biti tamo sa njima stalno, neću ići ni u emisije, stalno ću da blejim tamo. To je najveća bolest koja može da se desi. Neka puste gledaoci prirodnim putem da ide a ne veštačkim -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š