AKTUELNO

Jedno sasvim neobično i jedinstveno pismo Velikog šefa.

Nedeljno popodne je za sve ukućane bilo veoma zanimljivo i interesantno, naročito nakon pisma Velikog šefa koje je, kao i uvek, bilo kreativno i nesvakidašnje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugari, u toku naredne nedelje će biti organizovana Zadrugovizija. Takmičićete se u pevanju velikih hitova sa Evrovizije,a oni koji će se takmičiti će sami izabrati pesme, Andrijana, Zorana, Sloba, Đekson, Milica, Sara, Bora, Viktorija, Tanja, Mića, Saška, Teodora, Maca i Miljana. Svako od vas treba da navede po jednu pesmu i ne može se izvoditi dva ili više puta. Tajči, Zdravko Čolić, Željko Joksimović, Marija Šerifović - ""Molitva", Severina - "Moja štikla", Marko Kon - "Cipela", Jelena Tomašević - "Oro". Odmah odaberite pesme - rekao je Veliki šef.

Verovali ili ne, ovo pismo izazvalo je burne reakcije svih takmičara koji su se prepirali oko toga koje će pesme pevati, a Marija Ana Smiljanić bila je vidno iznervirana zbog toga što se njeno ime nije našlo u pismu.

U jednom momenu, Miljana Kulić imala je potrebu da se oglasi povodom prethodne situacije koja je stvorila veliku tenziju u kući, a pale su i teške reči.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti (Đekson) si rekao da iskorištavaš devojke i da si omržen u narodu, imaću desetoduplo više glasova od svih vas ovde, tako da devojka koja bude sa tobom to je slučaj za ispitivanje, a čula sam da si o*alno zadovoljavao Jelenu u toaletu, a to sam videla i na špijunci. Mama, tata, sestro, bolje sam, nemam više grip, mnogo sam bolje. Nadam se da će danas stići voće. Hoću da se obratim mojoj mami, s obzirom da sam nabeđena za novac koji nisam uzela, ona je mene štipala za grudi, ona je lezbejka! Zamolila bih moju mamu da pozove produkciju i da pošaljem sve kući, da mi se stvari ne bi uništavale. Sinoć me je ovaj Marko p*derko tužio, on je meni polomio dve bočice pudera! - rekla je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako su mnogi prećutali sve što je rekla, Marko Miljković odlučio je na sebi svojstven način da se oglasi, pa joj je ukratko obrazložio da je bespotrebno svađati se sa njim, jer joj se to neće isplatiti.

Prestani sa mnom da se sprdaš, jer ja ti nisam ovi balavci ovde. Ti si moju ličnu kreaciju uništila koja košta neprocenjivo. Buduća mamo, ne igraj se sa mnom - rekao je Marko.

Nastavak ove šokantne rasprave možete pogledati u nastavku.

K. R.

#Jovana Tomić Matora

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'