AKTUELNO

Ona je znala!

U toku je emisija 'Pitanja novinara', Joca Novinar podigao je Milenu Kačavendu kako bi progovorila o intimnim odnosima Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Milena šta misliš o odnosima Mione i Ša? Da li ih je bilo? - upitao je Joca novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

To se pokazalo u trenutcima kada je Ša hteo da iznese nešto sasvim levo, njena reakcija je bila zgranuta. Mi smo se svi pogledali. Delovalo je kao da će Ša da je ukanali, ja nisam ni blizu tamo gde spavaju oni. Komentari koji su došli među ukućane su došli od njihovih najbližih koji o tome ćute. Ja sam komentarisala da je Stanislav ponosan na nju, meni su došli njihovi dragi ljudi i rekli da li ja stvarno mislim da oni nisu imali odnose? Tako da sam sve shvatila - rekla je Milena.
Zašto si spustila loptu sa Mionom i Ša? - upitao je Joca novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam spustila loptu, pogotovo kada je Miona u pitanju. Ove kritike koje ja dobijam da sam ženo mrzac, ja sam stvarno na strani Ša, kada se radi o Aneli i Janjušu, tu sam na njegovoj strani. Ja ovo za života nisam videla. Ona kaže da ga voli, šta bi bilo da ga ne voli? Ja ne znam šta oni njima rade majke mi, ne daj Bože da im za 5 godina nešto kažeš, oni ne mogu da se operu nikad od ovih devojaka. - rekla je Milena.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.