AKTUELNO

Drmaju kompleksi!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Voditelj u studiju je Ana Radulović. Pripadnici sedme sile su spremni da izrešetaju ukućane svojim intrigantim pitanjima. Anđelo Ranković progovorio o pokušaju Ivana Marinkovića da poljulja samopouzdanje Aniti govirviši da je Anđelo superioriniji od nje

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo, kako si? Kako komentarišeš tvrdnje Ivana Marinkovića to što po svaku cenu želiš da budeš bitniji?
Odlično sam. On je veliki teoretičar i sve situacije iznosi kroz teorije bez nekih argumenata a moje viđenje je da je neko ko je jako kvaran, to je jedan od načina da zavrti priču da se Anita oseti podređeno i da joj poljulja samopouzdanje, još jedan od razloga je da pokušava da natera ljude da pomisle da sam ja superiorniji od drugih i da nas posvađa sa ukućanima.
Kako ti gledaš na preraspodelu snaga u odnosu njega i Jelene?
Oni su meni ravna linija, pustio sam da prođe neko vreme da ih upoznam tako da su mi totalno nebitan par, liće na par koji je u poslovno partnerkom odnosu. Jasno nam je da je Jelena vodila glavnu reč, vidim to na način da sa Ivanom nema rasprave, on kroz njegovo pametovanje želi tu da bude alfa -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega Ivan smatra tebe potčinjenom u odnosu na Anđela?
Verovtano polazi od sebe i smatra da sam u istoj poziciji kao on. Meni je drago što se Anđelo tako ponaša prema meni jer me usmerava na pravi put -rekla je Anita.
Ivane, zbog čega smatraš da je Anđelu bitno da bude dominantniji od Anite? -pitao je Darko.
Za mene Anita nije neka inteligentna devojka a njega smatram rečitijim muškarcem i samim tim je ona potčinjena. U prilog tome ide kad je rekao da ne voli Anitu a ona nije smela da reaguje dok ne razmisli šta će da kaže. Poznajući Anitu iz pretjodne sezone mislim da taj karakter ne može da se promeni, samo je to sve potinsula jer mi je nemoguće da se neko tako brzo promeni.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š