AKTUELNO

Anita Stanojlović, nije ni slutila da će ulazak u "Elitu" da joj preokrene život iz korena, te i da će upoznati Anđela Rankovića, koji joj se dopao čim je kročio na vrata Bele kuće.

Naime, Anita Stanojlović se u "Elitu" uselila zajedno sa svojom tadašnjom suprugom Jovanom Tomić Matorom, te su se nakon nekoliko meseci usled burne svađe i totalnog raskrinkavanja razvele, ali to Stanojlovićevu nije sprečilo da se bori za Matorinu ljubav.

Usled svih okolnosti i brutalnih rasprava, kako je sama Anita navela, emocije prema Matoroj su se polako gasile, a totalno su nestale kada je na vrata Bele kuće kročio aktuelni učesnik "Elite", sada i njen momak, Anđelo Ranković, Matorin bivši najbolji drug.

Foto: Pink.rs

No, međutim, njih dvoje nisu odmah uplovili u vezu, već su pustili da vreme učini svoje i da se dovoljno dobro upoznaju kako bi se odlučili na taj korak. Posle nekog određenog perioda, njih dvoje uplovili su u veoma skaldnu vezu.

Foto: Pink.rs

Njihova veza, kroz rijaliti naletala je na mnogobrojne osude i "prepreke" od strane ostalih ukućana, ali njih to nije spotaklo, već ih je samo ojjačalo. Na prvu, rekli bi da nemaju probleme, ali u nekoliko navrata imali su svađa, koje su vrlo brzo rešili.

Foto: Pink.rs

Sada, oni su pozirali ispred objektiva portala Pink.rs u okviru uskršnjeg editorijala, veoma srećni, nasmejani i kako se ljube, čime su pokazali da su jači od prepreka na koje naleću i da im niko ne može srušiti ono što su za ovih nekoliko meseci, izgradili.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Ž.