AKTUELNO

Nije mogla da sakrije suze.

Iako je dugo krila svoja prava osećanja i emocije koje gaji prema svim zadrugarima, činilo se da je ona žena od kamena s obzirom na to da je isključivo osmehom reagovala na uvrede mnogih u Beloj kući.

Međutim, Dragici Janičić došla je žuta minuta, pa se u sobi rasplakala kao kiša, a Mina Vrbaški i Sanja Stanković pritrčale su u pomoć kako bi joj pomogle da se oraspoloži.

Teško mi je, 15 dana nisam plakala. Ne znam šta me muči, ali skupilo mi se sve - počela je Dragica.

Foto: TvPink Printscreen

Kako nisi plakala i juče i prekjuče isto, ajde iskuliraj se malo - tešila je Mina.
Reci Dragice šta ti je, zbog čega ti je toliko teško? - pridružila se Sanja.
Jednostavno ne mogu više, svaki put kad izađem napolje shvatim koliko me svi ljudi vole, samo me ovde svi mrze - pričala je kroz plač Dragica.

Foto: TvPink Printscreen

One su sve vreme bile uz nju i tešile je dok su je savetovale da pokaže svoj stav uvek kad misli da je za to vreme, jer je njihov zaključak bio da se ona isto ponaša i kad je vesela i kad je ljuta pa su uz to dodale da se ne rešava sve osmehom.

Ja nisam navikla da plačem, ja sam uvek vesela. I sa Andrijanom mi se skupilo i sve, teško mi je, osećam se jako loše, kao da sam neki višak!  - odgovorila je kroz plač Dragica.

Ukućanke su dale sve od sebe da je oraspolože, ali nažalost, Dragicu je stiglo sve ono o čemu je očigledno danima ćutala, a verovatnoća je da joj je uloga vođe nije išla u prilog zbog toga što je evidentno da retko ko poštuje njenu glavnu reč, na koju apsolutno ima pravo.

K.R.

#Dragica Janičić

#Mina Vrbaški

#Sanja Stanković

'