AKTUELNO

Morao i vođu da budi!

Mentor Proka obišao je i ovoga jutra učesnike rijaliti programa "Zadruga", a već tokom prvih minuta njegove posete jasno je bilo da mu se preterano nije svidelo ponašanje ovonedeljnog vođe Dragice Janičić, koju je prvo zatekao kako spava, a zatim i morao da sačeka dok se ova zadrugarka obuče.

Foto: RTV Pink

Mogu li ja jednom doći, a da ne budim vođu?! Vi niste došli ovde da spavate! Ja ujutru kada ne bih otišao kod svoje stoke od sedam do osam, to bi bila revolucija! Oni su tako navikli - rekao je Proka.

Kada je Dragica Janičić bila spremna, ona i Proka obišli su prostorije najgledanijeg i najvoljenijeg rijalitija "Zadruga", a tom prilikom ovonedeljni vođa Dragica, dobila je nove zadatke kada je sređivanje imanja u pitanju.

Foto: RTV Pink

Još je ovo prljavo! Pogledaj kako je ovo, gazili ste prljavim nogama. Ovo je katastrofa! Znate da đubreta ima za pun kamion. Samo sednete, dignete noge i ne mislite ništa. Ja vas gledam po celu noć, pa ne spavam. Evo, jeli ste i sada nemate čist tanjir! Ovo je sramota! - govorio je Proka Dragici.

Foto: RTV Pink

Proka je u nastavku rekao i da svi kreveti u spavaćoj sobi moraju biti sređeni, osim kreveta glumice Žiže Stojanović, a mentor je govorio i kako ukućani moraju češće da peru sudove, jer je primetio da nikada ukućani nemaju čist sud.

Foto: RTV Pink

Na kraju razgovora sa Dragicom, koja nije želela da ide do dela sa stokom, Proka je ovoj ukućani rekao da mora da održi hitan sastanak, a zatim otišao kod Gordane Džehverović na farmu.

Foto: RTV Pink

Niko neće, Goco, da dođe da čisti, svima smrdi, a u tanjiru ne smrdi! Održavaj ovo Goco, koliko možeš, nađi nekog muškarca da prepakuje ovo gore. Dobila si novu slamu, bez brige! Neće da ide po blatu da se ne bi prljala gospođa! - govori je Proka o Dragici.

Foto: RTV Pink

Kako je izgledala poseta mentora Proke, kao i sastanak u toku koga su se posvađali Luna Đogani i Filip Đukić, pogledajte u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog video teksta.

Autor: S. K.

#Dragica Janičić

#Proka

'