AKTUELNO

Niko nije očekivao ovakav postupak!

Noć iza nas obeležila je žučna rasprava između Zorane Stefanov, Nemanje Đerića Đeksona i Mine Vrbaški. Naime, Mina je bila i te kako ljubomorna kada je Đekson upitao Zoranu da li bi želela da večera.

Mina je pokazala svoje izlive ljubomore, a pred svima je priznala da je Zorana nervira i da je ne želi u njegovoj blizini.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Đekson je zbog ove rasprave bio vidno iznerviran, a onda je otišao kod svoje devojke kako bi sa njom porazgovarao o svemu, a ono što joj je izjavio ostavilo je bez teksta sve prisutne.

Tebra, tačno da smo se izje*ali, ništa se od ovoga ne bi desilo. Danas nismo imali se*s, a ti odmah praviš sra*a! - rekao je Đekson.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi su bili zatečeni ovom izjavom, ali Đekson je samo bio iskren, a kako se može primetiti, on je siguran da je to bio samo tajni zadatak.

Ma, ja se ne šalim, ima da biraš između nje i mene, ne zanima me! - bila je besna Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nadam se da je ovo samo šala, ali preterala si. Vidi, to što se ja prema tebi ponašam onako kako nisam nikad, to je zato što si klinka, a ja vrlo dobro znam ko si ti! Ne za*ebavaj se sa mnom, ozbiljan sam sad. Nemoj da si me ikad više uslovljavala! - bio je ozbiljan Đekson.

K.R.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Zorana Stefanov

'