AKTUELNO

Mnogo toga će zavisiti od ovonedeljnog vođe, Miljane Kulić.

Ovonedeljni vođa na samom početku nedelje imaće bezbroj obaveza koje se tiču svih takmičara. Ona najvažnija bila je kupovina namirnica i svega što je zadrugarima neophodno za opstanak u Beloj kući. Tim povodom, Veliki šef poslao je veoma važno pismo i time Miljani Kulić zadao jedan zadatak.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, doneli smo odluku da će za današnju kupovinu biti zaduženi zadrugari koje Miljana odabere. Ona će odlučiti kojih pet zadrugara će ići sa tobom. Imaj na umu da je važno da to budu oni za koje ti misliš da su odgovorni i da će kupiti namernice za sve. Dobro razmisli ko će po tebi dobro obaviti ovaj posao. Važno je i da obrazložiš zbog čega si baš te takmičare odabrala - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Miljana se nije mnogo dvoumila, a kako bi odlučila ko će najviše doprineti kupovini namernica odabrala je takmičare za koje smatra da će zaista tu odgovornost i opravdati.

Foto: TvPink Printscreen

- Marko Miljković zato što je snalažljiv i zato što je uvek kupovao, drugi će biti Sloba Radanović zato što je brz i efikasan. Treći zadrugar će biti Jelena Krunić iz razloga što je najmanje mislila na sebe, a kupila je svima sve i nikome ništa nije falilo. Četvrta će biti Sara Reljić, a peti će biti Miki Đuričić, jer znam da će kupiti svima sve šta treba - rekla je Miljana.

Svi su se složili oko ove odluke, a izabrani takmičari su izjavili da će dati sve od sebe kako u Beloj kući apsolutno ništa ne bi falilo.

K.R.

#Miljana Kulić

#Veliki šef

'