AKTUELNO

Učesnica je kroz pesmu pokušala da poruči nešto svojoj mami.

Takmičenje koje u Beloj kući već uveliko traje, a svako od njih imao je sam po sebi jedinstven nastup koji je nasmejao širi auditorijum.

Među njima bila je i Zorana Stefanov, koja je pesmu Dare Bubamare "Ja neću da ga vidim" otpevala na jedan veoma specifičan način.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, kada je čula matricu ove pesme, pozdravila je svoju majku, a činilo se kao da je ovim putem želela nešto da joj poruči.

Dok je pevala pesmu, pevačica je umesto -,,Ja neću da ga vidim, ni glasa da mu čujem, neka tuguje", zamenila sa ,,nek' se ubije" što dalje implicira da je verovatne reč o osobi jačeg pola koja je u nekom trenutku bio bitniji deo njenog života, a koji ju je povredio, te nema sumnje da javnosti nepoznatom muškarcu neće biti nimalo prijatno kada bude čuo stihove koje je Zorana pevala.

Zorana je emotivno otpevala ovu pesmu, a niko od prisutnih nije ostao ravnodušan zbog njene interpretacije.

Foto: RTV Pink

Podsetimo se da je Zorana nedavno izjavila da je 3 godine bila u emotivnoj vezi sa dečkom koji joj je ostao samo prijatelj.

Zbog čega je pevačica ovako odregovala kada je čula ovu pesmu i kako će njena mama prokomentarisati, preostaje da saznamo.

K.R.

#Zorana Stefanov

'