AKTUELNO

Ne može da se odluči?

Filip Đukić je u najgledaniji rijaliti u regionu, "Zadrugu", ušao kao slobodan momak kako bi mogao da uživa u društvu devojka sa kojima će živeti pod istim krovom. Od samog početka ovog šou programa on je obletao oko devojaka ne bi li uspeo da neku osvoji.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prva koju je startovao je bila Sara Reljić, potom Teodora Džehverović, ali mu to nije pošlo za rukom. Međutim, kolo sreće se okreće, pa je i njemu krenulo u ljubavi sa Zoranom Stefanov, da bi zatim ostvario vrlo blizak odnos sa Kristinom Kockar, a kao šlag na tortu je došla njegova bivša devojka, Marija Ana Smiljanić.

Foto: TvPink Printscreen

On traži tri u jednoj, i ženu i sestru i druga. To je naš rijaliti žigolo, Filip Đukić. Zanimljivo je da je sve krenulo laganu na početku rijalitija, malo je krenuo oko Sare Reljić, trčkarao za njom, video da tu nema prođu, pikirao Teodoru, jedva čekao da se posvađa sa Anđelom, ni tu nije prošao. Onda je sredom krenula Zorana i sigurni smo da je i sada tu. U igri su Kija, Marija Ana, Zorana. Zadrugari šapuću Filip je zaljubljen u Kiju, Marija Ana vija Filipa, a Zorana je zaljubljena u Filipa. Ona uporno tvrdi da nije zaljubljena u Filipa, Marija Ana i Kija kažu da ih ne zanima Filip - prokomentarisao je Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sada na distanci sa svakom od njih, ostaje da saznamo ko je sledeća devojka koja će se naći u ovoj igri ili će, pak, nastojati da obnovi svoju vezu sa Marijom Anom u koju je nesumnjivo zaljubljen.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: GLAVNI LIK IZ SERIJE! Luna UŽIVA u Slobinom ZAGRLJAJU dok Kija SEDI SAMA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorana Stefanov

'