AKTUELNO

Leva ruka, desni džep!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ona je spremna da zajedno sa ućesnicima pogleda snimke spletki, kleveta i ogovaranja koje do sada nisu videli. Bojana Pavlović je šokirana time što Anđela krade stvari od svih redom, ona pokušala da se opravda, pa se još više ukopala.

Ja stvarno pokušavam da shvatim o čemu se radi, ima ona kad plače iskreno ali to je retko. Ona ima te prebačaje iz sekunde u sekundu, plače pa se smeje. Mene su mesecima optuživali kako je ovde urnišem a ona sama laže i krade, povezuje me sa nekim ljudima i pravi lažnu dramu. Ona mene dovede do ludila, zna da ne smem da ne odspavam, ona ide i vija me po kući, to meni nije normalno -rekla je Bojana.
Ajde da se vratimo na kleptomaniju, ona je ukrala Maji stvari -rekla je Ivana.
Naravno da sam raskinula tad, mislim da ima problem da je kleptomanka jer ona mrtva hladna dođe i kaže da je nešto nekome uzela kao da je to normalno. Što se tiče lubenice ona je došla i kao malo će da ćape od Maje, ja se šokirala, objašnjavam joj ako joj nešto treba neka se obrati mene, ja uvek mogu da joj donesem sve. I ako nemamo to ja joj donesem, naravno da ima taj problem jer ne može da se kontroliše u nekim situacijama, ako ti ukradeš i doneseš i pored toga radi neke stvari i povetuje me sa ljudima, ti ne možeš meni da praviš neke stvari. Maja mi nije jasna ako je pravila scene po dvorištu što joj je ukrala stvari i nakon toga se smeju i normalno pričaju -dodala je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad sam došla ovde prv put stvarno nisam navikla da nešto nemam, uvek sam krala samo hranu jer nisam nikada imala i ne mogu da poverujem tako nešto. Ja se nisam navikla da nemam nešto i onda samo tako uzimam. Ona je bila na bazenu, ja sam uzela i mislila sam kasnije da joj kažem, nisam razmišljala o tome -rekla je Anđela.
Ja kad su te stvari u pitanju, ne gotivim to. Nisam zlopamtilo i delim sve po kući, ne postoji osoba koja ima pristup krevetu i nervira me kad mi neko kopa po stvarima. Posle toga sam ja prišla njoj i ne želim da se te stvari ponavljaju, mi smo uspeli da izgladimo odnose. Ja to rešim u trenutku i nema zle krvi zbog toga -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja