AKTUELNO

Radosti nikad kraja!

Posle pet meseci, Bane Čolak danas je preko video-poziva razgovarao sa svojom majkom Jasminom, koja često gostuje u studiju najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" kao podrška svome sinu.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da se dug vremenski period nisu ni videli ni čuli, Čolak i njegova porodica nisu krili oduševljenje povodom današnjeg događaja. Za vreme poziva Banetu je majka zamerila što mnogo psuje, ali ga i obradovala lepim vestima.

Foto: RTV Pink

Nikada u životu ovaku dugo! Slušaj me dušo, opusti se! Ne treba da se brineš. Svi smo dobro! Sve je ok! Nemaš problem! Apsolutno se opusti! Jedino ti zameram što više govoriš ružne reči! Psuješ mnogo! Verovatno se prazniš na taj način. Gledam te preko ekrana i znam šta misliš. Sve opušteno! Znaš da imaš nas! - rekla je Jasmina Čolak svom sinu.

Foto: RTV Pink

E postaćeš ujak! Za ime Boga! Bićeš ujak od tvoje seke - obradovala je majka Baneta i nastavila:
Priča sa Nadeždom je ekstra isto! Odlična devojka! - u jednom trenutku rekla je svoj komentar Jasmina, o devojci koju je pokušao njen sin da osvoji.

Foto: RTV Pink

Po završetku razgovora sa majkom, Bane se obratio Nadeždi rečima kako je dobila pozdrave od njegove mame, a kako je sve izgledalo i šta se još dešavalo možete pogledati u video-prilozima ispod.

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Nadežda Biljić

'