AKTUELNO

Niko nije da će Ana ovako pričati o Janjušu.

Ana Korać je u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Amidžićem progovorila o njenom neartikulisanom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušom. Kako je pre nekoliko dana izgovorila da će i ona o njemu svašta ispričati, na kraju se ipak ujela za jezik.

Rekla sam mu nemoj da ja počnem da pričam. Iskreno, povredilo me to što mi je rekao posle svega. Ne znam šta sam htela time da kažem - bila je zbunjena Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je na sve načine pokušala da izbegne taj odgovor, voditelj je ukućanku upitao da li će se njihovo prijateljstvo zaista završiti, a ona je do detalja objasnila šta tačno ne štima u njihovom odnosu kao i zbog čega.

Neće da pukne zbog mene, nego zbog njega. Ne sviđa mi se njegova energija u poslednje vreme. Često se ljuti, ja nemam pojma ni zbog čega. Mi smo se družili 24h konstantno. Bili smo stvarno super, a onda se odjednom promenilo. Ja ga pitam i šta mu je i šta se dešava, on ništa. Onda sam mu ja rekla okej, onda neću više sa tobom da se družim i on se zbog toga naljutio, kako sam ja to tako javno mogla da kažem.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ovih iznenađujućih odgovora, Ana se nije dvoumila da prizna da je i te kako svesna koliko je u Beloj kući poželjna, ali da nju lično niko ne privlači, pa čak ni Janjuš.

Ima, svi muškarci su ovde zaljubljeni u mene. Mislim da se sviđam većini. Vidim to, onako svi me maze, češkaju, ja sam maza i to volim, ali naravno sve ima svoje granice. Ali, niko mi se ne sviđa. Ne gledam ih kao neke muškarčine, nego kao dečačiće. Janjuš mi je okej psihički, ali mi se fizički ne sviđa, nije moj tip.

K.R.

#Ana Korać

'