AKTUELNO

Niko od zadrugara nije ovo očekivao.

Nakon što su svi zadrugari imali pravo da glasaju kome bi, najiskrenije voleli da vide leđa, većina je odlučila da to bude baš Maca Diskrecija.

Oni su se jednoglasno složili da je najbolje da ona zauvek ode iz Bele kuće samo zbog uvreda koje konstantno upućuje svima koji joj stanu na put. Međutim, iako su svi očekivali da su se na ovaj način rešili osobe koja im nikako ne prija, stiglo je pismo Velikog šefa koje ih je u potpunosti šokiralo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugari, večeras ste sami nominovali ko po vama treba da napusti Zadrugu. Čuli smo kome želite da vidite leđa. Zadrugar kojeg ste izglasali, Maca, večeras neće napustiti Zadrugu. Za zadrugara koga ste izglasali imamo poseban zadatak. Ne zna se da li će ovaj zadatak doneti dobro ne samo njoj nego i vama.Ono što je za sada dovoljno da znate je da će Maca tokom ovog specijalnog zadatka živeti u specijalnoj kući. Pozdrav - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi su zanemeli zbog ovoga, jer su shvatili da time što su nju nominovali sebi nikako nisu pomogli, ali su se ubrzo pomirili sa tim da se pravi haos uveliko sprema, a njena reakcija bila je sasvim očekivana.

Jupi! Živeću u specijalnoj kući! Mnogo sam srećna! - vikala je Maca.

Dok su svi ukućani pričali o večerašnjim utiscima, od Velikog šefa stiglo je još jedno pismo u kojem je obrazložio kakav će zadatak biti.

Zadrugari, pre nego što svi saznate kakav će zadatak dobiti maca želimo da vam ukoliko maca ispuni zadatak, sledeće nedelje dobićete duplo veći budžet. Maco, ti ćeš se boriti da svi živite u blagostanju. Ali, osim toga što ćete dobiti duplo veći budžet, ako Maca bude uspešna, dobiće specijalnu nagradu. Nakon čitanja ovog pisma u vaš grad će biti uneta specijalna kuća gde će spavati Maca. Osim kuće u kojoj će spavati, tamo će je čekati odelo koje će Maca morati da obuče, Detalje očekujte uskoro - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kakva je bila Macina reakcija pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

'