AKTUELNO

Pojedini zadrugari su ponovo kažnjeni.

Voditelji radio-emisije Amnezija, koji se emituje svake srede u okviru Zadruge, iz nedelje u nedelju oduševljavaju sve ukućane, a i gledaoce kraj malih ekrana.

Mnogi su se smejali do suza zbog izjava Milana Miloševića koji je i osimislio celokupan program, ali je bilo i onih koji su u tom trenutku bili neaktivni, pa su odlučili da prespavaju dan.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su bili svesni toga da je spavanje u toku dana nedopustivo, zadrugari to nisu poštovali, pa je Veliki šef poslao pismo koje ih nije baš iznenadilo.

Dragi zadrugari, želimo da čestitamo voditeljima na emitovanju radio-emisije Amnezija. S obzirom na to da je veliki broj slušalaca pratio emisiju, šaljemo vam 500 dinara kao nagradu. S obzirom na to da je mnogo vas spavalo u toku emisije, Luna, Dragica, Zorana, Sanja, Marko, Matora, Saška i Sloba kažnjeni su nedeljnim honorarom - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Takmičari su na svoju odgovornost prihvatili kazne koje im je uputio Veliki šef, a Luna Đogani njie bila zadovoljna ovim pismom, pa je izjavila da je više ništa ne zanima.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mogu samo da kažem da sam slušala radio, ali dobro, ne zanima me više ništa. Neki ovde spavaju ceo dan, pa im niko ništa nije rekao! - rekla je Luna.

Saška Karan je prihvatila sve što je Veliki šef naglasio u pismu, a dodala je i da je oduševljena Milanovim radom.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče kazne, ja prihvatam, oko toga nemam problem. Ja sam sve zaista pomno slušala, jesam ležala u krevetu, ali znam sve šta se dešavalo i mogu da kažem šta mi se najviše dopalo. Što više ima uključenja, to će biti bolje. Ono što mi je bilo najinteresantnije to je oko Tome i njegovog brata Mome. To mi je zaista bilo vrh - priznala je Saška.

Međutim, Sanja Stanković je bila i te kako ljuta zbog ovoga, pa je izjavila da joj honorar nije važan i dodala da zbog oštećenja sluha nije mogla da čuje o čemu su voditelji pričali na radiju.

Foto: TvPink Printscreen

Što se mene tiče, spavaću kad ja budem želela, jer pojedinici spavaju kad im se digne, a ja ću spavati kad hoću. Za*ole me za honorar, ja nisam zamorče. Sinoć je bila žurka, bila sam umorna. Meni je oštećen sluh, pa sam se na kraju iznervirala i legla sam da spavam i to je to - rekla je Sanja.

Kakve su bile reakcije ukućana nakon čitanja pisma i kako su drugi okarakterisali ponašanje gore pomenutih kažnjenika pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Rijaliti Zadruga

'