AKTUELNO

Između njih dve vlada velika tenzija.

Luna Đogani se u najgledanijem rijalitiju u regionu "Zadruga" zaljubila u oženjenog muškarca Slobu Radanovića. Zbog ovoga je izjeda savest mesecima. Povrh svega ovoga u Belu kuću da živi pod istim krovom sa njima je ušla Kristina Kockar, njegova još uvek zakonita supruga.

Foto: RTV Pink

Poznato je da su između njih dve često izbijale varnice, ali i da su imale periode kada su bile u veoma korektnim odnosima. Dragana Žeželj, kao nova ukućanka koja ih još nije dovoljno upoznala je bila znatiželjna kako se blogerka oseća u prisustvu Slobine supruge u ovom šou programu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Osećam se fenomenalno. Kako mogu da se osećam? Osećam se užasno otkako je ušla. Nije mi prijatno, ne mogu da se opustim. Od kada je ušla ništa nije isto. Nikome ne bi bilo prijatno. Da mi je rekao neko da će tako da bude, verovatno se neke stvari ne bi ni desile - pričala je Đoganijeva nervozno.

Foto: Printscreen Youtube

U mnogobrojnim situacijama, Luna je istakla da je jedini krivac za svađu sa njenim dečkom Slobom, upravo Kristina, odnosno njeno ponašanje ili reči.

Pročitajte još: Matora OTKRILA DA JE PAO SE*S između nje i Sanje?! ONA htela u ZEMLJU DA PROPADNE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo, pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Dragana Žeželj

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'