AKTUELNO

Pojedini zadrugari su bili presrećni zbog ovog pisma.

Svi ukućani su u toku dana dobili mnogo zadataka i pisama od Velikog šefa, ali ono što je usledilo bila je najveća opomena do sada.

Naime, Veliki šef je primetio nešto što mu se nimalo nije dopalo, a to je nedisciplina zadrugara, kao i nečistoća koja je toliko očigledna da je u njemu izazvala i te kako veliku zabrinutost.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, mnogo puta ste čuli da se zadaci koje dobijate moraju obavljati i da o životinjama morati brinuti i da se pravila moraju poštovati. Proteklih vremena, većina vas je provela u ogovaranju, a to u Beloj kući ne može. Osim nedeljnih zadataka i dnevnih zaduženja, veoma je važno brinuti o životinjama. Moramo da naglasimo da je jako malo zadrugara koji brinu o tome da životinje budu nahranjene. Problem je što nije dovoljno da samo nekoliko zadrugara završava obaveze oko životinjama i da ti isti brinu o higijeni. Aljkavost u zadruzi je na nivou, veoma smo zabrinuti za vaše zdravlje. Neophodno je da vođa rasporedi sve poslove i da se tačno zna ko šta radi i ko je za šta zadužen.Veoma je važno da se zna ko će šta raditi i ko će se čime baviti i kojim danima. Morate rasporediti sve poslove od životinja, do čišćenje paba, pranja sudova, sređivanje spavaće sobe, i tako dalje. I još jednom vas podsećamo da vođa ima dva potrčka i da ima nekog ko bi mogao da mu pomogne u svemu

Lepi Mića bio je jedan od onih koji se i te kako složio sa ovim pismom, ali je za pojedine ukućane bio i te kako ironičan.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo pismo je stiglo u pravom momentu, hvala Velikom šefu. Smatram da raspored koji je realan i koji se uradi na vreme i da bude ravnopravan, on rešava sve probleme. Šta da rade deca koja ne znaju šta je krava, to ništa nije loše. Ja mogu da popravljam uličnu rasvetu, tako da smatram da u spavaćoj sobi neka čisti neko ko spava u spavaćoj. U toalet idem vrlo retko, tako da je i ta obaveza smešna.Problem je onih koji ništa ne rade. Ovde su ostali veliki radnici koji mnogo rade kao što su Mina, Dragica, Marija Ana, Kija, Saška, Luna, Bebi Dol, tu je i Janjuš, Koraćeva - rekao je Lepi Mića.

Marija Ana Smiljanić nije želela da se pridruži akciji zbog toga što ne voli da joj u Beloj kući bilo ko naređuje.

Foto: Printscreen Youtube

Ja neću da radim nešto što neću i to je to! Neću da radim za ljude koji to ne zaslužuju! Neće mene ovde niko da natera na bilo šta, niti da mi naređuje, bre! Svi ste skočili na mene, a ja se sa vama ne družim, izvinite. Hvala lepo i doviđenja - bunila se Marija Ana.

Zadrugari su razgovarali o svim detaljima vezanih za ovo pismo koje je izazvalo burne reakcije. Detaljno o svemu možete pogledati u nastavku.

K.R.

#Marija Ana Smiljanić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Veliki šef

'