AKTUELNO

Otvorili su dušu jedno drugom.

Današnji dan za pojedine ukućane i nije bio baš dobar, a među njima bio je i Bora Santana koga su gledaoci kritikovali zbog toga što više nema interesovanje za učešće u radio - emisiji Amnezija.

Naime, Veliki šef im je poslao pismo u kojem je obrazložio zbog čega su gledaoci bili nezadovoljni njihovim današnjim izlaganjem na radiju, pa se vodila polemika oko toga da li on i Bane Čolak zaslužuju honorar ili će samo Milan MIlošević zasluženo dobiti.

Foto: TvPink Printscreen

Dok su svi takmičari odmarali u sobi, Bora je započeo razgovor sa Gordanom Džehverović kojoj je želeo da se požali zbog svega što se dogodilo, a i ona je bila otvorena da ga na uteši činjenicom da nije sve izgubljeno i da njegovo vreme tek dolazi.

Mnogo mi je krivo zbog svega što je ispalo, razočaran sam u sebe. Ne razmišljam negativno, ali sam svega svestan. Krivo mi je što nikad nisam pohvalu dobio i kad sam najviše radio nisam dobio najveći budžet. Ja i sa ljudima sa kojima sam se družio, uvek sam bio u senci drugih. I ovde mene nigde nema - žalio se Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Šta da radiš, nikad ne znaš šta će da te snađe. Ma i mi smo u problemu bili, moj sin 10 000 dolara potrošio da bi otišao u Australiju i odbili ga i nas su odbili. Moja Teodora, šta će da uradi ovde znam, ali ništa nije ispalo onako kako treba. Uopšte nije bio plan da ona ovde ima ljubavnu vezu, a desilo se. Ona je ostavila vezu napolju, da bi bila ovde i evo šta je uradila. A tebi ovo treba da bude samo podsticaj za dalji napredak, ti si šoumen - rekla je Gordana.

Foto: Printscreen Youtube

Ukućani su dugo pričali o svemu što ih je mučilo, a kako se ovaj razgovor završio pogledajte u nastavku.

K.R.

#Bora Santana

#Gordana Džehverović

'