AKTUELNO

Ukućanin ne može da veruje šta ga je snašlo.

Tomislav Panić nije mogao da poveruje u ono što je video u toku dana. Iako je izjavio da je i te kako strpljiv i da ima razumevanja za sve situacije koje su se desile u Beloj kući, on ipak nije mogao da shvati potez njegove devojke Mine Vrbaški.

Naime, on je uhvatio njen pogled koji je usmerila ka Nemanji Đeriću Đeksonu, svom bivšem dečku sa kojim je takođe prethodno započela vezu u najgledanijem rijalitiju.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je mislila da je niko neće provaliti, Tomislav se baš u tom trenutku nalazio iza nje pa je svojim očima mogao da se uveri u ono u šta je sumnjao pa se zbog toga pomalo i razočarao. Oni su razgovarali o svemu, ali je ponovo pokazao da je tolerantan pa je odlučio da joj i to oprosti.

Kako mu nije bilo svejedno zbog svega, on se našao sa Markom Miljkovićem ispred hotela, pa mu se požalio.

Foto: TvPink Printscreen

Nije to greška sad ne znam kakva, ali stvara mi sumnju, nepoverenje...stvara neke... I onda mi kaže da joj pružim još jednu šansu. Neka bude treća sreća. Ne radi se o tome, gledam i ja sve devojke, šta me boli uvo, neću ja da budem ni sa jednom...ali šta je to u podsvesti kad sam ja stao i gledao, ona nije provalila uopšte. A ona se okreće da bi ga (Đeksona) videla, pa šta to radiš. Okej, neprijatna je to situacija, sve je to normalno. I moja bivša devojka da uđe ovde i ja bih gledao...mislim, ne znam, verovatno bih pogledao, da se razumemo. Ali, u nekim segmentima, imaš, bre 18 godina, nastavi dalje - rekao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Pa, mlada je ona to smo ustanovili, ali vidi se da joj jako prija što je sa tobom. Samo pusti da se odvija kako se odvija... ne znam. Ali, nekad sa ženama treba tako - rekao je Marko.

Po svemu sudeći, Tomislav je i u ovom slučaju imao krajnje džentlmenski stav, a kako biste i vi prokomentarisali ovo možete detaljno pogledati video u nastavku.

K. Ristić

#Marko Miljković

#Tomislav Panić

'