AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta gleda.

Iako je Filip Đukić obećao Mariji Ani Smiljanić da tokom žurke neće piti, on to nije ispoštovao. Ona je zbog njega ušla u konflikt sa nekoliko zadrugara samo zbog toga što mu je "popovala" što pije.

Foto: Printscreen Youtube

Ona mu je "očitala lekciju" zbog pripitog stanja, ali Đukić za to nije mario. Kada ga je alkohol sustigao, manekenu je bilo muka od popijene količine pića pa je povraćao, a za sve to vreme Marija Ana je bila uz njega i držala mu glavu.

Foto: Printscreen Youtube

Kada ga je na trenutak ostavila samog on je na sred dvorišta vršio nuždu prljavim rukama. Očigledno je da Filip tada nije baš najbolje rezonovao, i da ga je povišen promil alkohola u krvi doveo do ovakvog nedoličnog ponašanja.

Njegovoj bivšoj devojci nije bilo nimalo prijatno da vidi prizor koji je zatekla, pa mu se sa gađenjem obratila.

Ku*ac držiš tim rukama?! Odvratan si, povraćao si! Do glave sa odećom ću da ga okupam, majke mi - vikala je na njega Smiljanićka, dok je on samo ćutao.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ZAGRLJAJ JE SVE REŠIO! Njih dvoje su bili ŽUSTRI NEPRIJATELJI, a sada su PRUŽILI RUKU POMIRENJA! (VIDEO)

,Svađu ove ukućanke zbog manekena, kao i detalje njegovog nedoličnog ponašanja detaljnije pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'