AKTUELNO

Ovo o zadrugarki niko nije znao.

Učesnica najpopularnijeg rijalitija Ana Korać veliku pažnju javnosti privukla je svojim zanosnim izgledom, ali i te kako svojim druženjem sa oženjenim ukućaninom Markom Janjuševićem Janjušom.

Iako su nekoliko puta demantovali da oni gaje simpatije jedno prema drugom, njihove svađe i razmirice ipak su budile svaku sumnju. Ona je gostovala u emisiji radija ,,Amnezija", a Milan Milošević imao je za nju zanimljiva pitanja. Jedno od njih bilo je o njenim tajnama, koje je ona otkrila samo kada će ih odati.

Mogu ti reći da imam dosta tajni koje čuvam. Imam svoje tajne, a i tuđe. Kao što je Mića rekao, otkrićemo sve 31.maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve gledaoce kraj malih ekrana zanimao je odnos između nje i Janjuša, a Milan je odlučio da je ipak još jednom upita da li može da objasni šta je uzrok njihovim prepirkama zbog kojih ponekad padnu i teške reči.

MI smo se družili kao što svi znate, ali uopšte nismo imali problem zbog konkretnog razloga, to su bile sitnice kao što je šolja, hrana... Ali, razdvojili smo se zbog komentara da ne bi dolazili u situaciju da neko pomisli nešto što ne treba. Krivo mi je što se ne družimo, on je stvarno moj dobar prijatelj. Ne znam šta se dešava, ali mi 24h provodimo zajedno, normalno je da se svađamo - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je posebno šokiralo sve prisutne, to je činjenica da Ana nikada nije bila depresivna ni uplakana, ali to se dogodilo onog trenutka kada je dobila poruku od svog oca. Specijalno za emisiju Milana MIloševića, Baneta Čolaka i Bore Santane, Ana je otkrila šta je pravi razlog njene nagle promene ponašanja, a priznala je čak i da je htela da ode iz Bele kuće.

Inače, neki zadrugari ne znaju. Ja sam ovde 5 meseci  i nije mi se dešavalo da zaplačem. Desilo se da mi nedostaju prijatelji, porodica... Pogodi me kad mi kažu nešto što nije tačno. Onda sam plakala pored jezera, pa je došao da me uteši, mi smo povezani. On je rekao da će ići kod Drveta mudrosti, ali nam se nije javilo. Kad sam dobila poruku od tate, nikad nisam čula da je toliko ljut. Između redova, želeo je da mi poruči da moje druženje sa Janjušom ne izgleda lepo. Ja sam pala u depresiju, htela sam kući da odem - priznala je Ana.

Detaljno o ovom razgovoru možete pogledati u nastavku.

K. Ristić

#Ana Korać

'