AKTUELNO

Ne mogu više da se prave naivni!

Posle završenog sastanka u toku koga je došlo do nekoliko svađa, a na kome su zadrugari birali osobe koje će biti kažnjene zbog spavanja preko dana, stiglo je veoma važno pismo Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, zadrugari su juče prekršili jedno od osnovnih pravila "Zadruge", a to je da više od pet stanara koliko je dozvoljeno ne može da spava preko dana. U petak popodne bilo ih je 16.

Foto: RTV Pink

Zadrugari, na ovom sastanku pojedinci su komentarisali nefer poteze produkcije, jer po njima honorarima treba kažnjavati uvek i svakodnevno kada neko zaspi. Kako oni kažu, nije fer to što Veliki šef radi, a to što se ponekad progleda kroz prste i što se kazne šalju tek kada u spavanju i kršenju pravila preterate nije važno.

Foto: TV Pink Printscreen

Dakle, više nemojte da računate na ovakve nefer poteze, jer ubuduće nećemo bežati od toga da kazne šaljemo i po nekoliko puta dnevno! Osim toga, želimo da vas obavestimo da smo pušenje u kupatilu tolerisali dok je bila zima i dok je napolju bilo hladno, ali od sada će se to smatrati kršenjem pravila - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Kako je izgledalo dok je Milan Milošević ukućanima čitao ovo pismo možete pogledati u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'