AKTUELNO

Previše rekla?

Duško Radonjić, Zorica Marković i Gordana Džehverović danas su razgovarali u dnevnoj sobi, dok je sa strane bila Duškova ćerka Andrijana. U jednom trenutku došlo je do komične situacije, ali i do scene za koju su ostali ukućani kasnije pomislili da dosta govori.

Foto: RTV Pink

Sine, kako ti se sviđa Goca kao maćeha? - pitao je Duško svoju ćerku, a Gordana se izgubila nakon što je Andrijanin odgovor bio: "Ekstra".

Zorica i Duško bili su osam godina u emotivnoj vezi, nakon koje su ostali odlični prijatelji, a koliko se dobro slažu govori i njihovo prisno ponašanje u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Zoko, hajde da se dogovorimo da li ćeš ti da mi ga prepustiš ili nećeš?! Biću dobra majka, kuvaću mu, praću mu, pušiću mu. Sve ću da radim - rekla je Godrana.
Pazi, ako si ozbiljna ovog momenta ti ga prepuštam, ali kod mene nema za*ebancije. Ako dam, onda stvarno dam. Bez reči i bez posledica. Slušaj! Mene ne zanima šta ćeš ti da radiš! Nema uslova! Sada ozbiljno, nema zezanja! Hoćeš ili nećeš! Gordana, ja ne mislim, ja osećam! Mrtva sam ozbiljna! Gordana, nema priče! Jesi tražila? Jesi dobila? Ćao - govorila je Zorica.

Foto: RTV Pink

Uplašila se! Pazi šta ti kažem! - ubacio se Duško.

Gordana Džehverović zatim je rekla kako ne može da veruje da Duška Zorica tako lako želi da prepusti njoj. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Duško Radonjić

#Teodora Džehverović

#Zorica Marković

'