AKTUELNO

Ne može da podnese to što mu je cimer prećutao.

Bane Čolak i Radosav Stefanović Žuti su se uprkos tome što je danas jedan od najvažnijih hrišćanskih praznika posvađali okohrane. Naime, Čolak je tražio od Žutog da pozajmi malo brašna kako bi napravio mekike, ali kada ga je on upitao za koga je, Užičanin je prećutao da će jedan deo dati i Mariji Ani Smiljanić sa kojom je u lošim odnosima.

Foto: Printscreen Youtube

Radosav mu je zamerio što je to njegov cimer uradio na podmukao način, kako bi privukao pažnju svoje cimerke. Zbog ovoga je Žuti popričao sa Banetovim dobrim rijaliti prijateljem Mikijem Đuričićem kako bi mu otkrio sve pojedinosti ovog sukoba.

Ja ga pitam:"Da li je moguće da njoj daješ pola vangle?". Da je podelio po dve, pa da je njoj dao dve kao i meni. U redu je, ali on je njoj dao pola vangle, znači, čepi joj se. On predstavlja mene nekako drugačije, ispada da ja neću drugima da dam. On je ispao slepac, p*der! - ispričao je Žuti Mikiju.

Foto: Printscreen Youtube

Miki je konstatovao da to nije bilo pravedno sa Čolakove strane, ali isto tako mu savetovao da ne zadire u međuljudske odnose u rijalitiju.

Pročitajte još: RASULO ZBOG KRIŠKE SIRA: Zadrugari se posvađali zbog HRANE, Matora za glavnog krivca otpužuje NJEGA! (VIDEO)

Kako je izgledao njihov razgovor pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'