AKTUELNO

Teodora i Anđelo se prvo posvađali sa Miljanom, Goca se umešala, pa očitala lekciju ćerki i njenom dečku!

Miljana Kulić danas se posvađala sa Anđelom Rankovićem i Teodorom Džehverović, nakon sastanka koji su imali popodne. U raspravu se umešala i Teodorina majka Gordana, koja je insistirala od Zorice Marković da čuje šta se tačno dogodilo.

Foto: RTV Pink

Ništa Teodora nije rekla! Ja sam sve rekao! Ja ne mešam Teodoru! Rekla si joj da znaš ko je i šta je! Rekla si: "Znamo Teodora ko si i šta si!" - govorio je Anđelo Miljani i dodao: Ja ti nisam Miljana rekao da si bolesnica! Alo, napala si Teodoru! Reč ti nije rekla! Kako te nije sramota - vikao je maneken.

Foto: RTV Pink

Pričao si napolju u dvorištu da sam ja luda! Da li misliš da mene dotiče šta ti kažeš?! Psi laju, ja prolazim! Tako možeš sa majkom i ujom da pričaš. Malopre mi psuješ majku, govoriš mi: "Dođi k*rvo da te j*bem!", sada te nije sramota?! Tebi smrdi iz usta! Ja okrećem glavu, jer ti smrdi iz usta! Ajde bis*ksualcu dosta si glumio, kaži šta si, ne zavlači devojku! Saznaće Teodora! Beograd je mali grad! Bis*ksualac, reci sa kim te je otac zatekao! Čiji si mi broj tražio! - pričala je Miljana Anđelu, a onda se obratila Teodori:

Foto: RTV Pink

Kada sam ja tebi rekla da si k*rva? Tako je ispalo! To je moje mišljenje i uvek ću ga izneti! - nastavila je trudnica.

Foto: RTV Pink

Gordana Džehverović nastavila je da zahteva od Zorice Marković da čuje sve detalje o ovoj svađi, što je Anđela Rankovića još više iznerviralo, zbog čega je počeo da viče na majku svoje devojke.

Dosta je Anđelo. Ja neću sa tobom da razgovaram! Kada je budeš oženio, kada bude nosila tvoje prezime, tada ćeš da mi kažeš nešto! Kada bude bila Ranković onda ćeš da mi se mešaš! - vikala je Gordana na Anđela.

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Miljana Kulić

#Teodora Džehverović

'