AKTUELNO

Sluti na to da će se i među njima desiti nešto više!

Na meti osude zbog ljubavne romanse u koju su uplovili Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson našli su se iz velikih razloga.

Kako je poznato da je Đekson bio naklonjen drugačijim profilima devojaka otkako je postao regularan učesnik Zadruge, njena odluka da i ona proba sa njim zaprepastila je sve.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Iako je tvrdila da se u rijalitiju neće zaljubljivati i da je niko ne zanima zbog toga što u spoljnom svetu ima dečka koji je čeka, ona je ipak pogazila svoju reč pa je nakon ulaska njenog oca Duška Radonjića totalno promenila svoj tok priče.

Ona je sa Đeksonom u i te kako prisnim odnosima, a po komentarima njene porodice i prijatelja zaključili su da je Radonjićeva skrenula sa puta, iako ona tvrdi da sve radi onako kako oseća da bi trebalo.

Pored toga, kamere su zabeležile kako se ovo dvoje takmičara strastveno ljube, a sve je slutilo na to da će se u najkraćem vremenskom periodu nešto više dogoditi među njima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li su ukućani zaista zaljubljeni pa im je teško da obuzdaju svoje strasti ili će se njihova priča na ovome završiti preostaje da sačekamo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

K.Ristić

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'