AKTUELNO

Ne može da joj oprosti izdaju.

Prethodne večeri, Sanja Stanković je porazgovarala u Rajskom vrtu sa Drvetom mudrosti. Ona je ovom prilikom bila veoma potištena zbog toga što se više ne druži sa Andrijanom Radonjić.

Imam nemire. Najviše zbog lažnih prijateljstava - bila je iskrena Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo je odmah znalo da je problem u prekidu prijateljstva sa Andrijanom sa kojom je Stankovićeva do nedavno bila nerazdvojna.

Što se tiče Andrijane, ja sam se mnogo razočarala u nju. Kad mi je bila najpotrebnija, ona mi je okrenula leđa. Ja sam pet dana bila u depresiji. Njoj je bilo krivo što joj nisam priznala vezu sa Jovanom, ali meni je bilo teško, s obzirom na to da je ovde to tabu tema. Izdržaću, preguraću ja i to jer sam izdržala i gore stvari. Šta god uradila, neka ide na njenu dušu. Ako je to bila njena taktika, neka ide na njenu dušu, mada ja ne verujem da je taktika. Posle ovoga me ništa ne bi začudilo i sada joj nikad više ne bih verovala - rekla je Sanja u Rajskom vrtu.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je pokazala iskrenost, Drvo je odlučilo da nagradi Sanju. Ona je dobila privatan potiv i čula se sa svojom majkom Brankom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KIJA SE ČULA SA KUMOM: Kada joj je Vanja prenela poruku od Andrije, Kristina SKAKALA OD SREĆE! (VIDEO)

Kako je izgleao Sanjin razgovor sa Drvetom mudrosti, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Sanja Stanković

'