AKTUELNO

Kako će maneken reagovati na ove reči svoje devojke?

Zadrugari ove večeri igraju ono što izaziva velike turbulencije u Beloj kući a to je "Igra istine". Pitanja su bila žestoka već na samom početku.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića želeo je da Mina Vrbaški napokon razjasni šta oseća prema svom dečku Tomi Paniću a šta prema svom bivšem Nemanji Đeriću Đeksonu.

Od kako je otišao Toma, na tebi je primetna promena. Koliko ti fali Đekson, da li ga još voliš i da li ti je stalo do njega - pitao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Jeste, stalo mi je, nedostaje mi. To shvatiš tek posle nekog vremena. Volim ga i dalje. Pozdrav za Tomu. Ja sam to već rekla Milanu pre neki dan. Da, sve je to tako, ali ja tu ne mogu ništa, on je srećno zaljubljen. Pitanje za Nemanju, kad će da progovori sa mnom - rekla je Mina u jednom dahu i odmah "loptu prosledila" Đeriću.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZADRUGARI U ŠOKU! UČESNIK OTKRIO: Kum je NA SAMRTI želeo da se ja ovako zovem! (VIDEO)

Reper je zbog ove izjave bivše devojke poludeo pa je besno seo za sto i počeo da viče.

Foto: TvPink Printscreen

Nemojte da me smarate. Boli me ku*ac za ovu igru i boli me ku*rac da ne pričam sa tobom. Smarate me - rekao je unezvereno Đekson.

Podsetimo, Mina je nakon raskida sa Đeksonom, započela vezu sa Tomislavom Panićem koji je pre nekoliko dana napustio Zadrugu. On je iz Bele kuće izašao uveren da će mu Vrbaški biti verna dok je on napolju a ona u rijalitiju. Ostaje da vidimo kako će on reagovati kada sazna za ovu Mininu izjavu.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Tomislav Panić

'