AKTUELNO

Sada gleda samo sebe!

Danas je prijatelj Zorice Marković i poznanik Lune Đogani, postavio pitanje Kristini Kockar da li je svesna da je dobila drugu priliku da nastavi svoj život i da bude srećna u njemu. Takođe je imao pitanje i za Lunu, koja je rekla da ga poznaje.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Srećna sam što sam dobila priliku da započnem novi život! Svi znamo da je jako teško krenuti od početka, pogotovu kada misliš da će nešto biti ceo život, ali samo uzbuđena i jedva čekam! Krećem od nule! - rekla je Kija i dodala:

Foto: RTV Pink

Sada sam mudrija. Sve sam završila, sada mi ostaje da se ostvari i na emotivnom polju. Sinoć sam sanjala da smo srećni, da ga molim da me ne ostavlja. Imam te neke snove i onda se probudim i shvatim da su to neke glupe i polusvesne stvari. To mi bude košmar! Plačem u snu non-stop, ali probudim se i shvatim da sam ipak srećna žena! - iskrena je bila Kristina.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Kristina Kockar ranije juče je rekla kako se Slobina burma nalazi kod nje, i kako će mu je vratiti čim izađe iz "Zadruge". Kockareva je otkrila i zašto Radanović nije svoju burmu poneo sa sobom u najgledaniji rijaliti program, o čemu više možete pročitati klikom na ovaj link.

Foto: RTV Pink

U nastavku je Luna Đogani odgovorila na pitanje koje je dobila, a kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u ispod teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'