AKTUELNO

Njihove svađe postaju sve učestalije.

Dok su svi takmičari zaspali posle napornog dana, dogodila se žestoka rasprava koja je mnoge iznenadila. Naime, Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson su izašli u dvorište kako bi razgovarali o tome ko će biti vođa u toku naredne nedelje s obzirom na to da je Zorana Stefanov napustila Zadrugu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako su ukućani bili sigurni da će Zorana tu ulogu dodeliti nekome od njih, Đekson je ipak poželeo da Andrijana bude ta koja će brinuti o svim ukućanima, što je nju dovelo do ludila.

Ukućani su počeli da se prepiru, a rasprava je bila žustra, a potrajala je dugo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Neću uopšte da se dovodim u takvu situaciju, razumeš... otišao si iz kreveta, nećeš da raspraviš sa mnom ništa, uvek hoćeš da isteraš svoje! Uvredio si me, rekao si mi da sam folirant! -rekla je Andrijana.

Đekson do sada nije imao prepirke sa svojim devojkama u Zadruzi, ali priča sa Andrijanom ga je totalno pogodila, a takvog ga niko do sada nije video.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti meni govoriš da treba ja da tražim rešenje, a ja sam 50 puta rekao to pred kraj, očigledno je da hoćeš da se fokusiraš na to kako sam ja klošar prema tebi i kako sam sebičan. Neću da se svađamo i ako si provalila i ako si priznala da ne znaš šta pričaš...rekao sam samo da te je pojeo rijaliti! - pričao je Đekson.

Kako je izgledala ova rasprava pogledajte u nastavku.

K.R.

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'