AKTUELNO

Priznala mu i da je doživela poniženja od njegove majke.

Zorica Marković je tokom večeri uspela da ubedi Kristinu Kockar da otvoreno razgovara sa svojim još uvek zakonitim suprugom Slobom Radanovićem kako bi pokušali da reše nerazmirice i kažu jedno drugom šta im leži na srcu.

Da podsetimo, Sloba je u rijalitiju "Zadruga" prevario Kiju posle sedam dana boravka u Beloj kući sa Lunom Đogani, a Kockareva je insistirala da sazna šta je pravi razlog njegove prevare. On joj je predložio da svo troje(Luna, Kija i Sloba) porazgovaraju, zbog čega je ona pobesnela.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam ta koja se odrekla svojih snova i svega...Ja nisam krpa ovde, ni ljubavnica! Neću da pričam sa tobom i tvojom ljubavnicom, jesi li ti realan? Ti ne želiš da ja pričam sa njom da ne bi shvatila kakav si ti. Rekla sam da znam scenario. Znam unapred šta će se desiti - vikala je Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Kristina je bila uporna da sazna zašto je Sloba nastavio život sa njom i nije ranije prekinuo njihovu vezu ako je imao zamerke na ponašanje prema njemu.

Što se nisi vratio u Zrenjanin? Zašto nisi iznajmio svoj stan, ako si video da nam ne ide? - Upitala ga je Kija
Zato što sam te voleo. Ja sam rekao da ne znam kada je to prestalo - odgovorio joj je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Prestala je kada si kao parazit našao drugu. Kad izađeš videćeš šta si izgubio. Svi ljudi znaju kakav si ti bio pre nego što si bio sa mnom, potpuno nebitan lik - besnela je ona.

Kristina je prekorela Slobu da njegovi roditelji nisu bili korektni prema njoj dok je ona bila van rijalitija, pa se njihova rasprava još više produbila.

Tvoja majka je mene pljuvala dok sam ja bila spolja dok ti mene varaš sa drugom devojkom i to javno - rekla je Kija.

Pročitajte još: POSLE SVIH UVREDA SA SLOBINE STRANE, KIJA UVERENA: Ja znam da on mene I DALJE VOLI! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube

Slobi je preseo razgovor sa Kijom, pa je u jednom trenutku samo ustao i napustio pab gde su vodili razgovor.  Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'