AKTUELNO

Misli da Kockareva nije dobro postupila.

Prethodnih nekoliko dana javnost ponovo potresa ljubavni trougao Kristina Kockar, Luna Đogani i Sloba Radanović. Pevač je bio na korak od pomirenja sa svojom suprugom ali se naglo preokrenuo i vratio se devojci sa kojom je prevario Kiju.

Foto: TvPink Printscreen

Kompletnu situaciju prokomentarisala je Milica Dugalić, koja je večeras gostovala u studiju televizije Pink kao poslednji izbačeni zadrugar.

Foto: TvPink Printscreen

On je nezreo. Sloba traži rešenje u samopovređivanju i u bežanju od problema, on treba da sazri. U njemu čuči dečko koji nije svestan šta je uradio. On je ušao u strasnu vezu ne razmišljajući da u svakom trenutku tu može da uđe njegova zakonita supruga. Kija je ušla da ga dozove svesti. Pogrešnu je taktiku odabrala, trebalo je da sedne pored njega i da kaže "Ti si moj muž i smatram da je tvoje mesto pored mene, a to što ti se desilo, ta strast koju si osetio, možda to nije prava stvar u odnosu na ono što smo mi gajili svih ovih godina". Njegova neodlučnost ga slama - rekla je Milica.

Dugalićeva je naglasila da smatra da je Radanović dobar momak ali da još nije dovoljno sazreo kako bi shvatio ozbiljnost situacije u kojoj se našao.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NEĆE PROGOVARATI, A SPAVAĆE ZAJEDNO SEDAM DANA: Tanja odabrala svoje potrčke, njemu se ova odluka NIJE SVIDELA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Milica Milisavljević Dugalić

#Slobodan Radanović

'