AKTUELNO

Do pomirenja ipak neće doći?

Nakon mnogobrojnih turbulencija između supružnika Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića, sada deluje kao da je definitivno kraj. Kija je jednom rečenicom ostavila utisak kao da je odlučila da se razvede od Slobe.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Luna Đogani, devojka sa kojom je Sloba prevario Kiju danas je imala poziv sa majkom Anabelom Atijas a kada je sve prošlo, Kristina je prišla pevaču i uputila mu par pitanja.

Je l' si se smirio od sinoć - pitala je Kija nakon što je dobila vodu koju je tražila.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Moja svaka reč se obrne tako da se ni zbog čega više ne nerviram, samo zbog sebe - ogdovorio joj je Radanović.

Nakon kratke komunikacije, Sloba je nastavio razgovor sa Radosavom Stefanovićem Žutim ali Kija ga je ubrzo prekinula pitanjem o njegovoj i Luninoj vezi.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Izvini, ja sam samo došla da te pitam jesu li svi aminovali, tvoji i njeni. Sve je kako treba? Imaš i od mene amin, da znaš. Ja ću sve da sredim, neće biti više ljubavnica, čestitam. Proslavićemo, napravićemo žurku kad izađemo - rekla je Kija, okrenula se i otišla.

Sloba je bio šokiran ovom izjavom svoje žene i doslovno nije znao šta ga je snašlo.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA DOBILA POZIV, ANABELA JOJ PORUČILA: Gospodinu Slobi se SVE VRAĆA, znaš ko te čeka kad izađeš! (VIDEO)

Podsetimo, Kija i Sloba su bili na korak do pomirenja ali onda se on ipak odlučio za Đoganijevu što je danas otvoreno podržala i njena majka Anabela. Zbog toga je Kija očigledno odlučila da stavi tačku na svaku priču o eventualnom pomirenju sa suprugom.

Detaljnije o semu, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anabela Atijas

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'