AKTUELNO

Blogerka smatra da je Sloba više ne voli, dok on misli da joj drugi "pune glavu".

Luna Đogani i Sloba Radanović su uspeli za svega nekoliko sati da izglade odnos i funkcionišu kao skladan par, ali sreća nije dugo trajala.

Naime, blogerka je danas vodila ozbiljan razgovor sa pevačem, kada su urlali jedno na drugo i prebacila mu da primećuje da su se Slobine emocije prema njoj ugasile i da je njegovo ponašanje prema njoj potpuno drugačije.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom večeri, oni su ponovo nastavili isti razgovor. Luna je insistirala da sazna šta je bila prekretnica da se njegova osećanja promene prema njoj.

Slobo, zašto samo ne priznaš to što osećaš? Biće svima lakše. Zašto lažeš samog sebe da me voliš. Ti mene samo žališ. Ne znam šta sam ti uradila da se ponašaš tako hladnokrvno? - upitala je Đoganijeva Slobu.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je takođe prekorela Slobu da joj više ne poklanja pažnju i da sve emocije i pogledi sada preusmereni na njenu suparnicu Kristinu Kockar i to joj teško pada.

Ti ne znaš šta hoćeš, mene mučiš. Ja vidim samo mržnju. Prema meni nemaš nikakvu emociju, a drugima se smeješ - prebacila mu je Luna.
Nema nikakvih emocija, ničega. Samo kao ova čaša prazna. Jeste, osećam samo mržnju - odgovrio joj je ironično.

Foto: TvPink Printscreen

Blogerka mu je za kraj poručila da bi za njih dvoje bilo najbolje da do kraja rijalitija ne pričaju, jer joj pevač otežava boravak u Beloj kući zbog njegovog hladnokrvnog ponašanja.

Pročitajte još: OSEĆANJA SU SE UGASILA?! Sloba se JADAO Zorici: Nemam nijednu jedinu emociju u sebi! (VIDEO)

Radanović je izrazio isto mišljenje ukoliko ona smatra da je on folirant i da je više ne voli. Za oboje je ovo bio veoma mučan razgovor, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'