AKTUELNO

Ljuta je na sebe što je dozvolila da je pevač povredi.

Stanari Bele kuće su tokom prethodne večeri bili svedoci da je Luna Đogani javno raskinula vezu sa Slobom Radanovićem. Njihova romansa je trajala osam meseci, ali turbulencije kroz koje su prošli su prouzrokovale njihov raskid.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je Sloba u jednom trenutku izleteo iz dnevne sobe zato što nije mogao da sluša neistine koje kruže oko njih, blogerka je ostala sama i prokomentarisala kako se sada oseća.

Foto: Printscreen Youtube

Naša šaputanja su se zasnivala na tome da on ne želi da završi sa mnom. To su meni presmešne priče, da njemu treba vremena. Kad nekog voliš ne treba da pričaš da ti treba vremena. Ja nisam nikakva budala da budem nekome na stend baju. Ja se jesam zaljubila, ali i te kako poštujem sebe. Šta sam ja ovde radila osam meseci? Za koga sam se ja borila? Za čoveka koji ne sedi ovde, jer ne sme da sedi ovde, jer nema živaca. Na sve sam pristala. Pokrivala ga mesec dana, zalagala se za njega, prihvatila da mu budem ljubavnica... Prihvatila da budem nečija ljubavnica. On je meni i te kako pružio ljubav, ali je li dovoljno da ona njemu kaže da ga voli i da se naša ljubav raspadne. Nekome kome je psihički loše ne traži da se sklonim od njega - pričala je Luna besno.

Luna je bila vidno iznervirana zbog pevačevog predloga da naprave pauzu u svojoj vezi i smatra da ako je to prava ljubav da toga ne bi trebalo da bude. Sva uzdrhtala je pričala svojim cimerima kako se osećala znajući da nosi etiketu ljubavnice.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: EVO TRENUTKA O KOJEM SE PRIČA U ZADRUZI! Mina se uvukla Đeksonu u krevet i tvrdi da se svašta dešavalo ispod jorgana! (VIDEO)

Tokom pitanja gledalaca, Đoganijeva je bez dlake na jeziku ispričala šta je sve prihvatila kao posledicu ulaska u vezu sa oženjenim čovekom, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'