AKTUELNO

Marko se žestoko naljutio zbog svega što je takmičarka izgovorila.

Miljana Kulić iz dana u dan uživa u provokacijama koje upućuje takmičaru Marku Miljkoviću, a spekulisalo se o tome da su njihove svađe sve učestalije zbog toga što Miljani simpatije od strane njega nisu uzvraćene.

Od tog trenutka ukućanka ne prestaje da ga napada i da iznosi detalje iz njegovog privatnog života, što je Marka žestoko razbesnelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si meni rekla da sam peder, a ja tebi kažem da ti pedere tata što ti mamu vata. To je fora iz osnovne škole, a pošto si ti na nivou osnovne škole i ja moram da bacam takve fore - rekao je Marko.
Ti pokazuješ pravo lice, skidaš maskicu, pokazuješ pravo lice, ali ti si jedan običan dupljak i ljigavac - odgovorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Isprovocirati me nećeš nikad, da li me razumeš? Beži od mene, prljavušo! - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si iskompleksiran, isfrustriran samo što ni ti to sam ne vidiš. Sad ti se gadim, a u hotelu si spavao sa mnom i grlio si me i pričao si mi da se bojiš da će naše prijateljstvo možda da preraste u nešto više. I moja palačinke kad si jeo tad su mi bile čiste! - tvrdila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukućanin je nakon duže rasprave odlučio da svojim odlaskom prekine ovu svađu koja nije vodila nikud, a kako biste i vi prokomentarisali ovo pogledajte video u nastavku ovog teksta.

K.Ristić

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

'