AKTUELNO

Marija Ana uputila mu je niz kritika.

Takmičari su imali veselo buđenje, a mnogi od njih se iz dana u dan bude srećniji i veseliji. Posebno mesto koje im prija za jutarnji odmor jeste prostor pored bazena gde se sunčaju posle kupanja.

Međutim, Radosav Žuti i Marija Ana Smiljanić započeli su žestoku raspravu kada je ukućanka ponovo pokušala da ga isprovocira nazivajući ga pogrdnim imenima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si bolesna, krajnje ti je vreme da ideš i da se lečiš. Šta da ti kažem drugo, nećeš me isprovocirati, budaletino jedna - rekao je Žuti.
Smrdljivko, beži samo od mene... glupavko jedan. Iskuliraj samo, neću da te slušam, smrdljivko - ponavljala je uzastopno Marija Ana.

Filip Đukić pomislio je da Žuti na sve načine pokušava da uvredi njegovu devojku, pa je skočio kako bi stao u njenu odbranu.

Foto: TV Pink Printscreen

Šmekeru, ponovi sad šta si rekao? Šta se uzdižeš sad ovde? - pitao je Filip.
Ja kad izađem odavde prebiću vas sve, shvataš li ti to? Neću uopšte da se raspravljam! Nisi je branio dva meseca, sad si našao da se foliraš ovde i da mi glumiš šmekera! Ja neću da budem njen psihoterepeut da bih bio dobar sa tobom! - počeo je žestoku raspravu Žuti.

Filipu nije bilo jasno zbog čega je Žuti započeo raspravu sa njegovom devojkom, a on je imao potrebu da mu objasni da nije kriv zbog ovog konflikta.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla mi je prva da sam debil, ona je sama došla u kuhinju da komentariše! - pravdao se Žuti.

Đurić je pokušao da prekine svađu, a onda je Mariji Ani izjavio da je više neće braniti kada ona započne bilo kakav konflikt u Beloj kući.

Marija Ana, rekla si mu prva da je debil? Samo mi to kaži?! Ako jesi, ja te više neću braniti, to da znaš - rekao je Filip.
Nisam mu to rekla, majke mi! - pravdala se Marija Ana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Laže te! Kako te laže, ja ne mogu da verujem, vratite snimak! - rekao je Žuti.

Kako se ova svađa završila pogledajte video u nastavku.

K.Ristić

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Radosav Žuti

'