AKTUELNO

Nikad nismo jedno drugom pravili ljubomorne scene. Nemam ja 22 godine, rekla je Kockareva.

Prethodne večeri, Kristina Kockar proslavila je 29. rođendan u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Tim povodom, Veliki šef je priredio žurku za pamćenje za sve zadrugare, a od Kije se nije odvajao njen suprug Slobodan Radanović. Zbog ovakve prisnosti supružnika, Slobina bivša devojka, sa kojom je prevario Kockarevu, Luna Đogani napravila je scenu i želela da napusti "Zadrugu".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da je juče definitivno bio jedan od najburnijih dana u Beloj kući, dokazuje i činjenica da je Miki Đuričić svojevoljno napustio Zadrugu, nakon čega je stiglo pismo kojim je javnost obaveštena da je pčelar iz Kupinova diskvalifikovan.

Sve ove neočekivane situacije komentarisale su Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora, Ana Korać i Kija. U njihov razgovor povremeno se ubacivao i Sloba sa svojim zapažanjima.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

To je njegova sramota. Ali ona traži takve momke, traži nevolje. Treba svaki dan da razmišlja kakvog je raspoloženja - rekla je Kristina za Mikija i njegovu verenicu koja je ostala u rijalitiju, Nadeždu Biljić.

Nakon ovoga, Kija se prisetila i svog odnosa sa Radanovićem, za koga je naglasila da nikada nije bio agresivan prema njoj.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ja sam sa Slobodanom prošla svakakve trenutke ali nikada nisam došla do te situacije da pomislim da će možda da me udari. On nikada nije povisio ton na mene, a ja sam naporna. Zato sam se i udala za njega. Jedna njegova vrlina je ta da, kad popije, zna da se ponaša, lepo se ponaša, nikad me nije izblamirao. A ovde je ludilo - rekla je Kristina.

Tada se u razgovor umešao Radanović koga je interesovalo o čemu njegova supruga priča.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NOĆ PROVELA DALEKO OD NJEGA: Evo gde je Luna spavala nakon svađe sa Slobodanom! (VIDEO)

Kažem da znaš da se ponašaš kad popiješ napolju, a ja ovde znam da se ponašam a ne znam napolju. Njemu je krivo što sam ovakva ovde a nisam takva bila spolja. Ali mi ovde ništa ne radimo. Ja ne mogu da sudim o ovome ovde jer sa kim si takav si, utiče osoba. Nikad ne bih dozvolila sebi da se tako ponašam na televiziji, da pravim scene. Ne bih ga dovodila u tu situaciju, nisam ga ni dovodila. Nikad nismo jedno drugom pravili ljubomorne scene. Nemam ja 22 godine - rekla je Kockareva inspirisana upravo situacijom koju je napravila Luna prethodne noći na kapiji luksuznog imanja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'