AKTUELNO

Bez dlake na jeziku prokomentarisala odnos Lune, Slobe i Kije.

Večerašnji gosti u studiju kod Dušice Jakovljević su bili novinari koji su komentarisali odnos Kristine Kockar i Slobodana Radanovića tokom sinoćne žurke povodom njenog rođendana.

Pročitajte još: LUNA VIŠE NE SEDI PORED SLOBE, on u toku nominacija pozdravio Kijine fanove i PORUČIO IM OVO, a jedno od njih dvoje sutra napušta ZADRUGU ZAUVEK! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube

Njima se u pridružila i bivša ukućanka Zorana Stefanov koja nije mogla, a da ne prokomentarise odnos ljubavnog trougla Lune Đogani, Slobe i Kije, s obzirom na to da je bila svedok svih dešavanja u rijalitiju.

Foto: Pixabay/TvPinkPrintscreen

Ja mislim da su to bili njeni najveći strahovi u koje ona nije htela da veruje i zato je došlo do toga. Ja bih savetovala i Kiju i Lunu da ostanu dostojanstvene, jer su pre svega žene i dame. Šta Sloba odluči, to sve ide na njegov obraz. Ja bih se dogovorila sa tom drugom i šutnula bih ga - objasnila je Zorana.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, Radanović i Đoganijeva raskinuli su svoju vezu posle osam meseci i nakon toga se zbližio sa svojom suprugom Kristinom. Ova situacije je Pinkovoj zvezdi veoma čudna pa nije krila svoje mišljenje i rekla je da će to glavnim akterima saopštiti.

Njen, kao i komentare novinara možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorana Stefanov

'