AKTUELNO

Oboje su uživali u ovoj numeri.

Kristina Kockar i Slobodan Radanović su prethodne noći dugo pričali o planovima za budućnost, svojim avanturama koje su zajedno prošli, a između ostalog i pevali jedno drugom pesme i razmenjivali poglede. Njihov odnos iz časa u čas je sve bolji, a samo je pitanje vremena njihovog pomirenja.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je danas želela da naruči od Drveta mudrosti jednu muzičku želju "Locked away" za svog supruga koju on voli, a za to je bilo potrebno da oda jednu tajnu, na šta je Kija bez razmišljanja pristala jer je znala da će Radanovića ovaj gest oduševiti.

Sećaš li se kad sam pisala one pesme u pabu? Te pesme sam pisala za Slobodana, i on je to svaki dan čitao. To niko nije znao. To je bio neki tajni vid komunikacije - odala je Kija svoju tajnu.

Foto: Printscreen Youtube

Drvo ju je upitalo da li se to pevaču svidelo, a kada mu je ona dala potvrdan odgovor, on joj je obećao pesmu i nakon nekoliko trenutaka oboje su mogli da uživaju u ovoj numeri.

Kija je priznala Slobi da je morala da oda tajnu da su pesme koje je pisala u pabu bile namenjene njemu i da ih je on svaki dan čitao, zarad ispunjenja muzičke želje. Sloba se zbog ovoga nije naljutio, već je u društvu svoje supruge pevušio pesmu.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Nadežda se pokajala zbog flertovanja Banetom: U MOM ŽIVOTU NE POSTOJI NIKO OSIM MIKIJA! Ovako je Čolak odreagovao! (VIDEO)

Kako su njih dvoje izgledali u ovom trenutku i kako su se ponašali dok je tekla ova pesma pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'