AKTUELNO

Kamerama ništa nije umaklo.

Prethodne noći, ponovo je došlo do manje svađe između bračnog para, Kristine Kockar i Slobodana Radanovića. Nakon kraće rasprave, dogodila se jedna jako zanimljiva situacija koja je bila posebno interesantna svim prisutnim zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Kija je legla da spava dok je Radanović želeo da ode do kupatila. Dok je čekao svoj red za toalet, Sloba je seo u dnevnu sobu, direktno preko puta njegove bivše devojke Lune Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je za to vreme crtala nove modele odeće koju planira da kreira kada napusti rijaliti i ni u jednom trenutku nije želela da obrati pažnju na svoju dojučerašnju veliku ljubav.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je Radanović u nekoliko navrata "bacao oko" na blogerku, ona mu se nije obratila niti mu dala bilo kakav znak da ga primećuje.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Nakon nekoliko minuta, Sloba je otišao u kupatilo a zatim i u spavaću sobu, dok je Đoganijeva nastavila da radi na svojim crtežima.

Ova neobična situacija bila je posebno zanimljiva cimerima koji su se u tom trenutku našli u dnevnoj sobi, pa je tako Miljana Kulić prvom prilikom pitala Lunu šta se događa sa njima.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRVI PUT PRED KAMERAMA NAKON IZLASKA IZ ZADRUGE! Miki Đuričić ŠOKIRAN ponašanjem svoje verenice: Razočaran sam u Nadeždu! (FOTO)

Kako je izgledalo sve ovo i šta je Luna odgovorila trudnici pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'