AKTUELNO

Planule su u sekundi!

Večeras je došlo do svađe u kuhinji nekoliko minuta pre početka pitanja gledalaca između Mace Diskrecije i Gordane Džehveorvić, a u celu raspravu umešala se i Gocina ćerka Teodora, zbog čega je nastala opšta svađa.

Foto: RTV Pink

Naime, Gordani se nije svidelo gde i kako Diskrecija ljušti krompire, a posle nekoliko reči one su počele da viču jedna na drugu. Teodora je odmah skočila i počela da se svađa sa Macom kako bi odbranila svoju majku.

Slepice jedna! Kretenušo jedna! Uvek pi*aš po njoj! Mentolu! Nemoj oko da ti iskopam! Ostavi više mene na miru i moju majku! Dosadna si sa tim k*njanjem u WC šolju, nepuštanjem vode, ostavljanjem tampona! - govorila je Teodora Maci.

Foto: RTV Pink

Glupača si sama! Nećeš ti mene učiti gde ću ja raditi. Ćazimovice, ajde na jahtu, nisi dugo bila! Ima da ti prođe sezona! Bolje neki mladi kamiondžija da me j*be, nego deda! - govorila je Maca Teodori.
Ima na svemu da joj zavidiš! Samo još 20 dana ima prilike da je gledaš, posle ćeš samo preko TV-a da je gledaš. Bode ti oči, pa je rasturaš! - pričala je Gordana Maci.

Foto: RTV Pink

U jednom trenutku u svađu se umešao i Bora Santana, koji ima loše odnose sa Macom, a njihovu raspravu je prekinula voditeljka Katarina Nikolić, koja je ušla u Belu kuću kako bi zadrugari odgovarali na pitanja gledalaca.

Autor: S. K.

#Gordana Džehverović

#Maca Diskrecija

#Teodora Džehverović

'