AKTUELNO

Publika i ukućani imaju drugačije stavove.

Ukućani najgledanijeg rijaliti progama "Zadruga" danas su birali najzlonamerniju osobu među njima. U toku ovog sastanka došlo je do nekoliko rasprava između Slobodana Radanovića i Kristine Kockar zbog odnosa u njihovom braku i prevare koju je pevač načinio svojoj ženi.

Foto: RTV Pink

Nakon završenog sastanka stiglo je pismo Velikog šefa koji je zadrugare obavestio o ishodu njihovog glasanja. Pre toga, stanari su obavešteni i da je Nadežda Biljić kažnjena nedeljnim honorarom zbog toga što nije bila na ovom sastanku i zbog toga što spava preko dana.

Maca je zahvaljujući vašim glasovima ponela ne tako laskavu titulu najzlonamernije osobe u Zadruzi - pisalo je u pismu.

Foto: RTV Pink

Hvala! Drago mi je da sam od protivnika zlonamerna osoba. To je sve što imam da kažem, to znači da sam ja jako intelignetna, a oni jako glupi. To je sve što imam da kažem - izjavila je Maca.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

U isto vreme dok su zadrugari birali najzlonamerniju osobu među njima, glasali su i gledaoci "Zadruge". Publika je odlučila da je najzlonamernija osoba u Beloj kući, na prvom mestu Luna Đogani (49,3%), nakon nje na drugoj poziciji našao se Milan Milošević (24,6%), dok je treće mesto pripalo blogerkinom oženjenom dečku Slobodanu Radanoviću (19,5%).

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

#Maca Diskrecija

#Sloba Radanović

'