AKTUELNO

Pesmom pokazala šta je muči.

Nadežda Biljić započela je strastvenu romansu sa bivšim zadrugarom Mikijem Đuričićem pred kamerama najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Oni su svoju ljubav krunisali veridbom, a svedoci ovih zaveta bili su milioni gledalaca koji danonoćno prate sva dešavanja u "Zadruzi".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, njihova sreća je kratko trajala, jer je Miki svojevoljno napustio rijaliti, a Nadeždu ostavio u Beloj kući da se do kraja bori samostalno.

Pinkova zvezda je mnogo puta, nakon Đuričićevog izlaska, pokazivala svoju tugu za verenikom, a danas je pesmom pokušala svima da stavi do znanja koliko joj je pčelar iz Kupinova nedostaje.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne mogu, mila majko, bez njega, bez njega mi ovaj život ne treba. Suze teku, mislim da ću umreti. Moram ići, moram ga videti. Zbog drugih se nismo uzeli - pevala je Nadežda zajedno sa Gocom Džehverović i Milanom Miloševićem.

Kako stihovi pesme navode, ljubav opevana u njoj se nije završila srećno, a s obzirom na to da je Miki nekoliko puta po izlasku iz rijalitija navodio da se neće oženiti Nadeždom, ostaje pitanje da li je Biljićeva ovim postupkom naslutila kakva je sudbina čeka po izlasku iz "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VEŠTICA POMNO PRATI SLOBINE SVAĐE SA CIMERKOM: Anđela više NE MOŽE DA SLUŠA ono što mu govori ova učesnica Zadruge (FOTO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'