AKTUELNO

Ništa im nije jasno.

Prethodne noći su Kristina Kockar i Ana Korać dobile tajni zadatak od Drveta mudrosti da prekreče pojedine zidove na luksuznom imanju u zamenu za vrednu nagradu, što su one sa oduševljenjem prihvatile. Drvo im je obezbedilo kante, farbu i svu neophodnu opremu koju su one pokušale da sakriju od svojih cimera.

Foto: RTV Pink

Međutim, zadrugari su ovoga jutra primetili da se nešto neobično dešava, a osumnjičeni za tajni zadatak bio je Bane Čolak.

Učesnici su uz prvu jutarnju kafu komentarisali šta bi Bane, navodno mogao da dobije ako uspe da izvrši tajni zadatak, a onda im se on pridružio i demantovao njihove navode.

Đekson sumnja da Čolak ima zadatak. Tamo stoji neka farba pored šporeta - rekao je Bora Santana.

Foto: TvPink Printscreen

Nemam, života mi, ne bih se krstio i kleo da imam zadatak. Ja sam im tražio zadatak, da prekrečim ovo sve za neke slatkiše, uzeli su mi ideju - pravdao se Bane.

Milan Milošević je posumnjao da tajni zadatak imaju Ana i Kija dok je Bora konstatovao da je farba, kante i oprema za krečenje namenjene Luni Đogani i Slobodanu Radanoviću, sa čim se složio i Nemanja Đerić Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE KAJEM SE, ISTO BIH URADILA: Lunu ne zanima Slobin brak i po svaku cenu želi da bude sa njim! (VIDEO)

Da li će zadrugari uspeti da razotkriju ko ima tajni zadatak ili će Koraćeva i Kristina uspeti da okreče zidove potpuno nezapaženo, ostaje da vidimo.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'