AKTUELNO

Vođa je imao ozbiljan zadatak.

U ponedeljak, 11. juna nas očekuje još jedan muzičko-scenski spektakl zadrugara -  "Zadrugovizija 4". Nakon brojnih razmirica i svađa, zadrugari su se usaglasili ko će nastupati sa kim, a za razliku od ostalih Zadrugovizija ovog puta ima mnoštvo solističkih nastupa.

Foto: Printscreen Youtube

Veliki šef je danas poslao pismo u kojem je zahtevao od vođe da izabere redosled nastupa.

Dragi zadrugari, sada će vođa izvlačiti redosled nastupa na Zadrugoviziji 4 - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Printscreen Youtube

Sloba je krajnje ozbiljno shvatio tu ulogu, pa je sa oduševljenjem izvlačio jednu po jednu numeru, a reklo bi se po reakcijama da su svi učesnici ovog takmičenja i više nego zadovoljni, naročito Kristina Kockar i Ana Korać koje će nastupati poslednje.

Foto: Printscreen Youtube

Redosled nastupa na Zadrugoviziji 4:

Prvi nastup -Nadežda Biljić Drugi nastup - Gordana Džehverović i Filip ĐukićTreći nastup - Bora Santana i Bane Čolak    Četvrti nastup - Andrijana RadonjićPeti nastup - Sara ReljićŠesti nastup - Maca Diskrecija Sedmi nastup - Miljana KulićOsmi nastup - Zorica MarkovićDeveti nastup - Marija Ana Smiljanić i Milan MiloševićDeseti nastup - Tanja JovićevićJedanaesti nastup - Lepi Mića Dvanaesti nastup - Radosav Stefanović Žuti i Marko Miljković Trinaesti nastup - Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora Četrnaesti nastup - Teodora Džehverović i Anđelo RankovićPetnaesti nastup - Luna Đogani i Sloba RadanovićŠesnaesti nastup - Vladan Vojnović Vojke i Nemanja Đerić Đekson Sedamnaesti nastup - Kristina Kockar i Ana Korać

PROČITAJTE JOŠ:GLAS NARODA: Evo ko bi bio POBEDNIK da je FINALE ZADRUGE OVOG TRENUTKA! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube

Ko će odneti pobedu i kakva će atmosfera vladati do izlaska na binu, ostaje nam da ispratimo tokom vikenda. Ali sigurni smo da će biti turbulentno, a zadrugari već sada vredno vežbaju i rade na svojim nastupima kako bi oduševili svoje glasače. Detaljnije o biranju redosleda na "Zadrugovoziji 4" pogledajte u narednom video-prilogu.

T. R.

#Slobodan Radanović

#Zadrugovizija

'