AKTUELNO

Obnavljaju romansu.

Nakon burnih svađa, teških reči i Slobinog ponovnog približavanja Kristini Kockar, on i mlada Luna Đogani ponovo rade na poboljšanju njihovog odnosa. Okidač je bio Slobodanov poziv sa majkom pre nekoliko dana kada im je ona dala blagoslov i naglasila da ih napolju svi podržavaju.

Foto: Printscreen Youtube

Radanović je u veoma lošim odnosima sa suprugom nakon gostovanja u Amidži šou-u prošle nedelje kada je Đoganijevoj dao njenu omiljenu čokoladu. Iako tvrde da se nisu pomirili, sve češće provode vreme zajedno u dugim razgovorima.

Tako su se i danas osamili nakon sastanka i pričali o lepim trenucima koje su doživeli za devet meseci koliko su u rijalitiju.Tokom razgovora su se dotakli čudne teme, a reč je o kapilarima i bubuljicama, pa je pevač imao neverovatnu izjavu:

Pukao ti je kapilarčić? To sam video samo kod dve osobe na svetu, kod tebe i Kije - rekao je Sloba a Luna mu naravno nije ćutala na ovo.

Foto: Printscreen Youtube

Mi smo posebne, označene, sva sam izdrapana kao muškarac neki. Sva sam u nekim ranama, strašno - pokušala je Luna da skrene sa teme

Posle ovog blago rečeno čudnog razgovora, nastavili su da razgovaraju o svom odnosu pa je Luna tužnim glasom upitala svog doskorašnjeg dečka:

Je l' se osećaš nekad kao da nikad nismo bili zajedno? Ovako kad sedimo i blejimo, ja se osećam, kao da sam te tek upoznala... - bila je iskrena blogerka

Foto: Printscreen Youtube

Sloba nije mogao da veruje šta ga je ona pitala pa je samo negativno odgovorio na postavljeno pitanje i objasnio da je nemoguće da se tako oseća nakon svega što su prošli.

Kako sada izgleda, ovaj par će se pomiriti ubrzo ali kod njih se nikad ne zna. Sve se može promeniti, pa će do kraja rijalitija, 20.juna, inače Slobodanovog rođendana nastaviti da nas intrigiraju svojim pričama, svađama i odnosom sa još uvek zakonitom suprugom Pinkove zvezde, Kristinom Kockar.

Kako je tekao razgovor među bivšim golupčićima, pogledajte u video-snimku ispod teksta.

PROČITAJTE JOŠ:ZA MOJE TELE: Ana i Kija našle Slobina pisma, nije im bilo dobro kada su videle šta piše u njima! (VIDEO)

T. R.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'