AKTUELNO

Ovaj potez ih je šokirao.

Tanja Jovićević koja je sinoć napustila najpopularniji rijaliti ''Zadruga'', odlukom glasova publike, izjavila je da je prepuna utisaka koje će pamtiti do kraja života, a nije sakrila da će joj svi podjednako faliti kada se vrati svojoj kući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je za novog vođu izabrala Lepog Miću, a s obzirom na to da je on već nekoliko puta dobijao ovu titulu nije mu teško palo da ponovo donese važnu odluku. I ovoga puta je Veliki šef poslao pismo kao i novac koji će vođa podeliti po svom nahođenju.

Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Vođa će odlučiti kome će dati koliko novca. On mora razdeliti novac onako kako misli da treba. Veliki šef mora videti kome je koliko novca pripalo, kao i razlozi zbog kojih je vođa doneo takvu odluku - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lepi Mića je razmišljao kakav će potez napraviti, a nije mario za one koji su pokazali nezadovoljstvo dok je delio novac.

Ja neću uzeti ništa, Kija i Ana će dobiti veliki i mali budžet, Matoroj i Sanji takođe. Bora će dobiti veliki budžet kao i Bane i Slobodan. Miljani isto moram dati najveći da ne kuka. Milanu ću isto dati veći budžet. Teodori i Anđelu ću dati dva srednja, kao i mama Goci. Luni 3000 dinara... - delio je budžet Mića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako su takmičari odreagovali kada je raspodela bila gotova, pogledajte video u nastavku.

K.Ristić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'